Cerise van Vliet
Cerise van Vliet Nieuws 4 mrt 2018 / 10:34 uur

Nette bestuurder volgt politie zonder dat het moet

Agenten in de meldkamer stonden even raar te kijken toen ze werden opgebeld door een burger met de mededeling dat hij de politieauto die hij moest volgen was kwijtgeraakt. Wat bleek? De collega in de politieauto had per ongeluk zijn volgbordje aangezet en de beller was keurig achter de auto aan blijven rijden.

De agent in de auto had net daarvoor iemand tot stilstand gebracht door het bord ‘stop politie’ aan te zetten. Toen hij deze uit wilde zetten, ging er iets mis… in plaats van de signalen uit te zetten, zette hij achterop ‘politie volgen’ aan. Het voertuig achter hem zag dat en deed netjes wat hem werd opgedragen.

Dikke vingers

Na een tijdje raakte de bestuurder de politie echter kwijt en sloeg de paniek toe. Hij belde de meldkamer en de man was zelfs zo netjes om uiteindelijk bij het politiebureau te wachten om te vragen wat de bedoeling was. Helemaal in de war werd hem uitgelegd dat het een foutje was van de politie. Naar eigen zeggen ‘een gevalletje dikke vingers’.

POLITIE VOLGEN!Onze meldkamer stond gisteren even raar te kijken toen zij gebeld werden door een man die aangaf dat…

Gepostet von Politie Almelo am Freitag, 2. März 2018

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Wil jij iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun ontvangen? 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
Nette bestuurder volgt politie zonder dat het moet
Sluiten