Sarah Sitanala
Sarah Sitanala Nieuws 3 mrt 2018
Leestijd: 1 minuut

Geer twijfelt aan verdere samenwerking met Goor

Gordon heeft met zijn onlangs uitgebrachte biografie nogal wat stof doen opwaaien. De zanger doet in zijn boek een aantal opvallende uitspraken, onder andere over zijn tv-wederhelft Gerard Joling.

Geen onenigheid

Joling heeft in reactie op het boek gisteravond aan tafel bij Jinek laten weten niet zeker te weten of hij de samenwerking met Gordon wel door wil zetten. Volgens ‘Geer is ‘Goor’ te ver gegaan en is hij overvallen door het boek dat afgelopen woensdag verscheen. „We hebben totaal geen onenigheid gehad.”

https://www.youtube.com/watch?v=zMmN8tcikqg

Volgens RTL Nieuws schrijft Gordon onder meer dat Joling zijn kledingstijl, visagist, stylist en kledinglijn heeft overgenomen.

Hartstikke jammer

Joling zei verder dat zijn moeder ook erg geschrokken is van het boek. „Ze vertelde me dat als ik langer blijf werken met deze man ik voorlopig niet meer thuis hoef te komen.”

„Ik vind het hartstikke jammer, zeker gezien we zoveel mooie tv hebben gemaakt voor ouderen. Je kunt niet zomaar overal roepen met wie je het doet of waarom je het doet. Er zijn ook zoveel positieve dingen gebeurd, waarom schrijf je daar dan niet over?” Aldus Joling.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.