Rosan de Vos
Rosan de Vos Nieuws 13 feb 2018 / 18:20 uur

Vader verdrinkt, viert laatste carnaval met dochter

De Belgische Daniel Bosmans (43) vertrok zondag samen met zijn dochter naar Aalst, waar ze carnaval gingen vieren. De twee waren elkaar verloren tijdens het feesten, waarna de man zondagnacht rond 05.15 uur is verdronken in de Belgische rivier de Dender.

"Mijn liefste papatje", schrijft zijn dochter op Facebook. "Ik wil je bedanken dat je zo’n fantastische papa voor me bent geweest. Je stond steeds voor me klaar en ik kwam nooit iets tekort. Bedankt voor alles! Je was gewoonweg de beste. Slaap zacht. Je hebt hardgevoeg gewerkt in je leven en hebt je rust nu wel verdiend. Mijn mooiste ster aan de hemel. Voor altijd de man van mijn leven!"

Mijn liefste papatje, ik wil je bedanken dat je zo’n fantastische papa voor me bent geweest! Je stond steeds voor me…

Gepostet von Océane Bosmans am Montag, 12. Februar 2018

"Wie Aalst?!"

“Wie Aalst?” schreef Daniel Bosmans zondagavond om 21.13 uur op zijn Facebookpagina. Hij had zin in een avondje carnaval, net als zijn dochter en één van haar vriendinnetjes. Geheel verkleed belanden ze in de eerste Aalsterse feestnacht, schrijft Belgische nieuwszender HLN.

Maar rond 05.15 uur belandt Bosmans aan de oever van de Dender. Hij verliest daar zijn evenwicht en belandt in het ijskoude rivierwater. Enkele omstanders hebben nog een reddingsboei gegooid, maar die kon niet gegrepen worden. De politie was twee minuten later ook ter plaatse, maar ondervonden hetzelfde probleem. Bosmams verdween uit het zicht, en een 2,5 uur durende zoekactie, leverde niets op. Pas na een tweede zoekactie is het lichaam gevonden.

Alle aanwijzingen wijzen op een ongeluk.

Ik hou van je mijn beste ❤️ 26.08.’74 – 12.02.’18 💫

Gepostet von Océane Bosmans am Dienstag, 13. Februar 2018

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Vader verdrinkt, viert laatste carnaval met dochter
Sluiten