Hester Ramaker
Hester Ramaker Nieuws 5 feb 2018
Leestijd: 1 minuut

Meneer Heydrich is helemaal klaar met juf Ank

De Luizenmoeder blijft scoren, schreef Metro eerder vandaag al. Afgelopen zondag trok de vierde aflevering van de komische serie ruim een miljoen kijkers meer dan de week ervoor. Er keken in totaal 3,5 miljoen mensen naar de populaire serie waarin het leven van de leerlingen, ouders en personeel van basisschool De Klimop het onderwerp is. De eerste aflevering stond de teller nog op 844.000.

Vooral het karakter van Juf Ank is populair. De ietwat tuttige, semi-overwerkte juf van groep 3 probeert de touwtjes zo goed en zo kwaad in eigen handen te houden en dat leidt tot grappige situaties. Het liedje dat ze elke ochtend zingt, maakt het plaatje helemaal af. En, het gaat ook behoorlijk in je hoofd zitten.

Meneer Heydrich

Iemand die helemaal klaar is met juf Ank, maar in ieder geval haar liedje, is Meneer Heydrich van Rundfunk. De video waarin hij de hele klas een onvoldoende geeft, was mateloos populair.

De Duitse leraar laat nu weer van zich horen, en juf Ank komt er niet zo best vanaf…

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.