Kasper Hermans
Kasper Hermans Nieuws 10 feb 2018 / 11:00 uur

Lil’ Kleine genoemd als opvolger Anouk bij The Voice

Elke middag geeft Metro je een overzicht van de opmerkelijkste en/of leukste video’s en foto’s die we zijn tegengekomen. Zie hieronder de virals van zaterdag.

They don’t know

Anouk staat bekend om haar kritiek als coach van the Voice of Holland. Normaal richt die zich op volgens haar ongeschikte deelnemers, maar dit keer moest het publiek het ontgelden. De zangeres kon zich niet vinden in het uitsluiten van het Waylon-talent Kimberley. „Dat gaat er mis als wij niet meer mogen stemmen en cijfers mogen geven. Want het is gewoon een idioot volk. They don’t know." Overigens gaan er geruchten dat Anouk – wier contract afloopt – niet meer terugkomt en Lil’ Kleine haar gaat opvolgen.

‘Parijsakkoord een grote hoax’

Vrijdagavond werd er gedebatteerd in De Balie en hoewel Forum voor Democratie op 21 maart alleen in Amsterdam meedoet, waren de ogen vooral gericht op Thierry Baudet, die veelvuldig in conflict raakte met Jesse Klaver (GroenLinks), Alexander Pechtold (D66) en Lodewijk Asscher (PvdA).

Tumult over discriminatie tijdens eerste debat voor gemeenteraadsverkiezingen

Veel tumult vanavond tijdens het eerste debat voor de gemeenteraadsverkiezingen. Vooral tussen D66-leider Pechtold en Forum voor Democratie-voorman Baudet liepen de gemoederen hoog op in een discussie over discriminatie. → nos.nl/l/2216230

Gepostet von NOS am Freitag, 9. Februar 2018

Ramautarsing

Yernaz Ramautarsing zag u hierboven al even. De nummer twee van de lijst van Forum voor Democratie in Amsterdam, mocht niet aan het woord komen. Na afloop kon hij wel zijn uitleg geven.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Lil’ Kleine genoemd als opvolger Anouk bij The Voice
Sluiten