Lisa Vermeij
Lisa Vermeij Nieuws 4 feb 2018 / 16:10 uur

Amerikaanse vader en dochter krijgen een zoon

De Amerikaanse 42-jarige Steven Pladl en zijn 20-jarige dochter Katie zijn gearresteerd wegens incest. Katie raakte zwanger van haar vader en beviel van een zoon. Ook zou het ‘stel’ getrouwd zijn.

Geadopteerd

Katie werd kort na haar geboorte door haar ouders afgestaan der adoptie. In 2016 zocht zij via Facebook contact met haar biologische ouders. De toen 18-jarige Katie ging weer bij haar ouders en hun twee kinderen wonen in de Amerikaanse staat Virginia. Drie maanden later gingen de ouders van Katie uit elkaar.

Moeder kwam er achter via dagboek

Haar vader zou regelmatig bij Katie op de kamer hebben geslapen, dit zou de moeder van Katie aan de politie hebben laten weten. Ze kwam er een van de dagboeken van de twee kinderen achter dat Katie zwanger was, meldt de Daily Mail. Steven zou hebben bevestigd dat hij de vader was.

https://www.instagram.com/p/BW08MXjHe6o/

Steven maakte er geen geheim van en gaf zelfs toe dat hij haar ten huwelijk zou vragen. Het onwettige huwelijk (aangezien trouwen met je kinderen verboden is) schijnt al te hebben plaatsgevonden in juli 2017. Katie plaatste toen een foto op Instagram met de tekst: ,,Niets bijzonder, maar vooral veel liefde." Afgelopen september is Katie bevallen van een zoon. Steven verwachtte van zijn andere kinderen dat ze Katie hun ‘stiefmoeder’ noemde, ook al was zij in werkelijkheid gewoon hun zus.

Gearresteerd wegens incest

De vader en dochter ofwel ‘man en vrouw’ zijn verhuisd naar North Carolina en werden daar begin dit jaar gearresteerd wegens incest. De moeder van Katie zou aangifte hebben gedaan.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Wil jij iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun ontvangen? 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
Amerikaanse vader en dochter krijgen een zoon
Sluiten