Bregje Simons
Bregje Simons Nieuws 26 jan 2018 / 15:34 uur

50-jarige vrouw vast om smokkelen bolletjes coke

Een 50-jarige Nederlandse vrouw is op het vliegveld in Düsseldorf betrapt op toen zij tientallen bolletjes met cocaïne langs de douane probeerde te smokkelen. De drugs zaten in haar bh en haar ondergoed verstopt. Ook had ze bolletjes doorgeslikt.

De vrouw liep tegen de lamp doordat de veiligheidsscanner ontdekte dat iets niet klopte. Bij een controle door de douane bleek vervolgens dat zij in haar bh 34 cocaïnebolletjes had genaaid. In haar onderbroek had ze nog 14 bolletjes. Bij een röntgencontrole bleek dat ze ook nog twintig bolletjes had ingeslikt. In totaal vervoerde de vrouw zo’n 765 gram cocaïne, wat bij verkoop ongeveer 60.000 euro waard zou zijn geweest.

De reisgenoot van de vrouw was al door de controle gekomen, maar hij werd alsnog tegengehouden bij de gate en ook opgepakt. Onbekend is nog of hij ook drugs vervoerde.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
50-jarige vrouw vast om smokkelen bolletjes coke
Sluiten