Hester Ramaker
Hester Ramaker Nieuws 24 dec 2017 / 18:00 uur

Video: Tientallen mensen vast in Franse skilift

In een skigebied ten zuidoosten van het Franse Grenoble is een reddingsactie gaande om tientallen skiërs te bevrijden uit vastgelopen skigondels. Volgens diverse media gaat het om ruim honderd wintersporters die vastzitten in de cabines.

Technisch defect

Het gaat om het skigebied Chamrousse in het departement Isère.De hulpactie kwam zondagmiddag rond drie uur op gang, toen zo’n twaalf van de zeventig gondels waren vastgelopen door een technisch defect. De hulpdiensten zetten onder meer twee helikopters in om de wintersporters te bevrijden. De reddingsactie was na ruim drie uur voorbij.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Video: Tientallen mensen vast in Franse skilift
Sluiten