Kasper Hermans
Kasper Hermans Nieuws 8 dec 2017 / 13:56 uur

Jongetje (11) in het gezicht geslagen door inbrekers

Vier inbrekers dachten in een gezinswoning in Tilburg rustig hun slag te kunnen gaan slaan. Toen ze werden verrast door een 11-jarig jochie dat alleen thuis was, hebben ze hem meermaals in het gezicht geslagen.

De inbraak vond donderdagavond rond 20.00 uur plaats in het zuiden van de Noord-Brabantse stad. Met behulp van scherpe voorwerpen wist het kwartet naar binnen te dringen. Een omstander zag het gebeuren en schakelde direct de politie in. Voordat de agenten ter plaatse waren, waren de daders echter alweer weg.

Buit

Het is nog onduidelijk of de vier een buit hebben meegenomen. Nadat ze op de jongen waren gestuit en hem meermaals in het gezicht hadden geslagen, vroegen ze hem waar ze geld konden vinden en doorzochten ze snel het huis.

Ze sloegen vervolgens snel op de vlucht, maar een getuige wist wel nog een deel van het kenteken te noteren. De jongen bleef lichtgewond achter, zo schrijft de politie op haar website.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Jongetje (11) in het gezicht geslagen door inbrekers
Sluiten