Imre Himmelbauer
Imre Himmelbauer Nieuws 12 dec 2017 / 15:19 uur

Bakker verkoopt oliebollen met Tony’s Chocolonely

Wie trek heeft in zowel een oliebol als een stuk Tony’s Chocolonely-chocolade, kan de komende tijd terecht bij oliebollenkraam Coppelmans in Valkenswaard. Daar verkoopt men namelijk oliebollen die gevuld zijn met de chocolade van het populaire merk.

Het gaat om de smaak karamelzeezout. Een foto van de bijzondere snack werd gedeeld op Facebook en heeft anderhalf duizend reacties opgeroepen. De prijs die bij de oliebollen op de foto staat is 2 euro per stuk.

https://www.facebook.com/vetvrij/posts/1616646495047869

Enthousiast

Veel van de reacties op de foto zijn behoorlijk enthousiast. „We moeten naar Valkenswaard!!!!", zegt Maria Fransen-van Der Heijden. „Nou deze heb ik ECHT nodig!", aldus Janneke van der Avoird.

Rivka Thialda wijst erop dat je niet per se naar Valkenswaard hoeft om van deze snack te genieten. „Kun je ook wel zelf maken, gewoon stukje afbreken en erin prikken en in de magnetron. Beetje eroverheen gesmolten en karamelblokjes erover strooien."

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Bakker verkoopt oliebollen met Tony’s Chocolonely
Sluiten