Imre Himmelbauer
Imre Himmelbauer Nieuws 3 dec 2017 / 11:47 uur

Amber Alert voor vermiste dove en autistische jongen

De politie heeft een Amber Alert afgegeven voor de vermiste Abdullah Mazmahor. De 15-jarige jongen komt uit Schiedam en is doof en autistisch. Hij vertrok vrijdag zonder jas van huis en is sindsdien spoorloos.

De politie geeft het Alert af omdat er zorgen zijn over het welzijn van de jongen. Dat middel wordt alleen ingezet als er direct gevaar is voor het leven van het kind. De politie gaat voorlopig nog niet uit van een misdrijf.

Overal

Ook op Twitter heeft de politie een foto gedeeld van de vermiste jongen. In het bijschrift vertelt de politie er alles aan te willen doen om te zorgen dat Abdullah weer terug naar huis komt: „Kelderboxen, tuinhuisjes, parken, overal zoeken we naar Abdullah (15) met hulp van burgers. We gaan non stop met het onderzoek door. Ziet u hem? Bel 112!"

https://twitter.com/Politie_Rdam/status/937263843331465216/photo/1

Abdullah kan niet praten en communiceert daarom met gebaren. Hij heeft halflang krullend haar en droeg een crèmekleurig overhemd toen hij vrijdagavond wegging.

Mensen die de 15-jarige jongen gezien hebben, kunnen contact opnemen via het tipformulier van de politie.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Amber Alert voor vermiste dove en autistische jongen
Sluiten