Hester Ramaker
Hester Ramaker Nieuws 6 nov 2017 / 14:00 uur

Vrouw vindt naald in halloweensnoep zoontje

Elke middag geeft Metro je een overzicht van de opmerkelijkste en/of leukste video’s en foto’s die we zijn tegengekomen. Zie hieronder de virals van maandag.

Halloweensnoep

In Amerika is het een populair gegeven om tijdens halloween langs de deuren te gaan met je kinderen om snoepjes binnen te halen. Oftewel: Trick or treat. Een vrouw uit Vernon, New York, nam haar 2-jarige zoontje mee langs zes deuren om snoepjes binnen te halen. Toen ze haar zoontje een snoepje wilde geven, zag ze dat er iets in zat. In eerste instantie dacht ze aan een soort beestje. Maar toen ze het snoepje open maakte, ontdekte ze tot grote woede en afschuw dat er iets heel anders in zat…

Samenwerking ten top

Tijdens een parade voor Astros, een honkbalclub in Houston, Texas, verloor een vrouw haar hoed terwijl zij op een van de bovenste verdiepingen stond. De vrouw hoefde niet bang te zijn dat ze haar hoed niet meer terug zou zien, want feestvierders van alle verdiepingen hielpen mee om de hoed weer naar boven te gooien. Heerlijke video!

https://www.youtube.com/watch?v=bQZ1FPdgJ30

Lubach pakt Buma aan

Er komt een referendum aan over de nieuwe Wet op de inlichtingen- en veiligheidsdiensten (Wiv). Het betreft een raadgevend referendum: wij mogen allemaal stemmen, maar de uitslag is niet bindend. Toch wordt er wel verwacht dat de politiek de uitslag respecteert, wat deze dan ook mag zijn. Waar tijdens het referendum over Oekraïne de lijsttrekker van het CDA Sybrand van Haersma Buma nog stellig verkondigde dat de Tweede Kamer echt moest luisteren naar het volk, doet hij dit keer een heel andere uitspraak. Hij gaf aan niet te willen kijken naar de uitslag van het referendum. Daar maakte Lubach in zijn programma Zondag met Lubach even korte metten mee.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Vrouw vindt naald in halloweensnoep zoontje
Sluiten