Ingelise de Vries
Ingelise de Vries Nieuws 5 nov 2017
Leestijd: 2 minuten

Uma Thurman zwijgt woedend over Harvey Weinstein

Elke middag geeft Metro je een overzicht van de opmerkelijkste en/of leukste video’s en foto’s die we zijn tegengekomen. Zie hieronder de virals van zondag.

Uma Thurman zwijgt woedend over Weinstein

Met de onthullingen over de vermeend grootschalige seksuele intimidatie van filmmagnaat Harvey Weinstein, lijkt Pandora’s doos geopend. Ook actrice Uma Thurman, bekend van onder andere Pulp Fiction en Kill Bill wordt naar haar verhaal gevraagd door Acces Hollywood. Een woedende Thurman laat weten geen commentaar te willen geven. „[…] ik heb geleerd dat als ik iets zeg terwijl ik woedend ben, ik later spijt krijg over de manier waarop ik dingen heb gezegd.” Uma zei daarom te wachten op het moment dat ze minder kwaad is. „Als het zover is, zal ik vertellen wat ik over deze kwestie heb te zeggen.”

Harvey Weinstein was executive producer van Kill Bill 1 en 2 en co-executive producer van Pulp Fiction. Thurman speelde in beide films een belangrijke rol.

Verborgen grapjes in de nieuwe Thor

Mocht je in de bioscoop al hebben gesmuld van de derde Thor-film, dan is deze video helemaal aan je besteed. Zeker als je nooit de tijd hebt gehad (of genomen) om de strips te lezen. In de video worden allerlei kleine en grote referenties uit de strips uitgelegd. En nog een paar andere onnodige feitjes die wél heel leuk zijn. Pas op: er wordt flink gespoild.

Luxe is een ‘state of mind’

Wie heeft er nou luxe nodig? Dat is gewoon iets tussen je oren. Althans: als we de maker van een autoreclame mogen geloven. Er wordt namelijk geen spiksplinternieuwe bolide met allerlei technische foefjes verkocht, maar een auto uit 1996. De vriendin van Max Lanman probeert van haar oude wagen af te komen. En hoe verkoop je een auto het best? Met een mooie reclame natuurlijk. Dat is Lanman in elk geval wel gelukt. En dat verkopen? Er is inmiddels al 100.000 euro geboden op Ebay… Of dat ook echt wordt betaald is natuurlijk nog even afwachten.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.