Merel Driessen
Merel Driessen Nieuws 18 nov 2017 / 19:00 uur

Trump: Hillary Clinton is grootste loser ooit

De Amerikaanse president Donald Trump heeft zijn mening over Hillary Clinton eens goed laten horen in een tweet. Zaterdag plaatste hij op Twitter dat hij Clinton ‘de grootste loser ooit’ vindt.

Hij zegt dat ze niet kan stoppen en dat dat goed is voor de Republikeinen. Ook adviseert hij zijn tegenstandster van de presidentsverkiezingen van 2016 om haar leven weer op te pakken en het over drie jaar opnieuw te proberen met de verkiezingen.

Vrijdag uitte Clinton in een interview kritiek op Trump. Ze zei dat zijn overwinning besmet was door kiezersonderdrukking en vermeende inmenging van Rusland. Volgens Clinton beïnvloedde de Russische inmening niet alleen de kiezers, het bepaalde ook de uitkomst van de verkiezingen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Trump: Hillary Clinton is grootste loser ooit
Sluiten