Metro
Metro Nieuws 10 nov 2017 / 09:40 uur

Prachtige kerstreclame John Lewis #MozTheMonster

Het is ieder jaar weer iets om naar uit te kijken: de kerstreclame van John Lewis, een keten van warenhuizen in het Verenigd Koninkrijk. Vrijdag werd de reclame van 2017 gelanceerd, met dit keer #MozTheMonster in de hoofdrol.

https://www.youtube.com/watch?v=Jw1Y-zhQURU

Met de reclames weet John Lewis doorgaans een brok in je keel te bezorgen. Is dat nu weer gelukt? De reclame van iets meer dan twee minuten gaat over de 7-jarige Joe, die een vriendschap ontwikkelt met Moz het monster.

Vriendschap

In het begin houdt het monster onder zijn bed Joe wakker. Uiteindelijk durft Joe onder het bed te kijken en ziet hij dat het monster in werkelijkheid een lief, harig wezentje is. Al snel vormen de twee een vriendschap en de hele nacht spelen ze met elkaar. Maar dat breekt het jongetje overdag op, wanneer hij niet wakker kan blijven. Joe valt onder meer in slaap op het voetbalveld en bij de kapper.

Moz beseft dat Joe zijn nachtrust nodig heeft en besluit hem met rust te laten. Als afscheid legt hij een kerstcadeau onder de boom.

De beste?

Bekijk hieronder de reclames van John Lewis van eerdere jaren. Welke vind jij de beste?

https://www.youtube.com/watch?v=sr6lr_VRsEo

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Prachtige kerstreclame John Lewis #MozTheMonster
Sluiten