Hester Ramaker
Hester Ramaker Nieuws 27 nov 2017 / 11:05 uur

Politie Almelo helpt bij bijzonder huwelijksaanzoek

Elke middag geeft Metro je een overzicht van de opmerkelijkste en/of leukste video’s en foto’s die we zijn tegengekomen. Zie hieronder de virals van maandag.

Huwelijksaanzoek

De politie Almelo kreeg een aantal weken geleden een wel heel bijzonder verzoek van Michael, die zijn vriendin graag ten huwelijk wilde vragen. Hij vroeg de politie hem daarbij te helpen. De twee werden ‘aangehouden’ voor een inbraak waarbij hun auto betrokken zou zijn. Michael werd door de politie gefouilleerd en wat trof de agent in de zak van Michael aan? Een ring!

Staandehouding wordt aanzoek! 👰🤵Een aantal weken geleden kregen wij een wel heel bijzonder verzoek van een van onze volgers. Hij wilde zijn vriendin graag op een originele manier ten huwelijk vragen en had daarbij een speciale rol in gedachten voor ons. Na een aantal stiekeme telefoontjes en appjes over en weer was het dan afgelopen vrijdag zo ver. Bij een in scène gezette melding van een woninginbraak bleken een aantal sieraden te zijn weggenomen. De 'verdachte' van deze inbraak zou zijn weggereden in een auto gelijkend op die van onze hoofdrolspelers. De auto werd daarom tijdens een controle aan de kant gezet en de bestuurder gefouilleerd. En je raadt nooit wat we bij deze fouillering aantroffen… 💍Zelfs wij waren op het moment suprème nerveus en ook de hond was door de zenuwen even vergeten wat zijn taak nou ook al weer was 😉 Gelukkig had de aanstaande bruid niets in de gaten en zei ze, nadat ze van de eerste schrik bekomen was, volmondig JA! Michael en Anne-Marie we wensen jullie een fantastische bruiloft en een liefdevolle toekomst toe! Veel geluk samen!!! ❤️

Gepostet von Politie Almelo am Sonntag, 26. November 2017

Zwarte piet

Arjen Lubach zet in zijn programma Zondag met Lubach de gehele discussie rond zwarte piet nog eens op een rijtje. Aanleiding is een voorpagina van het Algemeen Dagblad. De krant roept op om niet te discussiëren over de gedaante van de piet tijdens het kinderfeest zelf. Daar vindt Lubach wel wat van…

Moana

De vijfjarige Ty is ziek en helemaal gek van Maui, het personage van Dwayne ‘The Rock’ Johnson in de Disney-hit Vaiana, ofwel Moana. Danzij de Make-A-Wish Foundation mocht hij zijn grote idool in het echt ontmoeten! Getooid met een Maui-pruik vertolkte de acteur het nummer ‘You’re Welcome’. Maar de ontmoeting liep net iets anders dan gepland…

View this post on Instagram

Today, I’m thankful that this awesome lil’ 5yr old boy, Ty was my special #MakeAWish guest on our #SkyscraperMovie set and I was completely dissed and ignored 🤚🏾😂❤️. Ty’s Wish was to meet the one, the only, demigod himself.. MAUI from Moana. So we plan this big trip and meeting. Ty and his beautiful little sister Tia come to set along with his lovely mom and aunty. Ty is SO EXCITED to FINALLY meet his hero, MAUI. He won’t stop talking, playing and singing his favorite Maui song, You’re Welcome. I put on the MAUI wig, strut in and start singing You’re Welcome. Well, as you see here I walk in, start the song and lil’ Ty takes two long looks at me and decides he’s gonna treat me like I’ve been stealing his lunch for the last 87 days with the Clint Eastwood glare that says, “If I were 20yrs older and five feet taller I’d get up outta this chair and knock that goofy wig off your head punk”. Best moment ever. Always happens like this, even though Ty remained in shock and didn’t say a word the whole time, the moment I walked away to go back to work, little Ty was SO EXCITED and would NOT STOP TALKING about how he met his best friend MAUI. I’m also pretty sure he even said how Maui was waaaaayyy better looking and talented in person. Hey if Ty’s happy, then Maui’s happy. Happy Thanksgiving everyone to you and your families. Enjoy your day! As always, for me stuff like this will always be the best part of fame. Icy high five disses and all. I need a better wig. DJ

A post shared by therock (@therock) on

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Politie Almelo helpt bij bijzonder huwelijksaanzoek
Sluiten