Rosan de Vos
Rosan de Vos Nieuws 21 nov 2017
Leestijd: 1 minuut

Loiza Lamers (22) getroffen door hersenbloeding

Het 22-jarige transgendermodel Loiza Lamers is getroffen door een hersenbloeding. Ze ligt momenteel in het ziekenhuis van Arnhem, waar ze grondig wordt onderzocht. Loiza won in 2015 het programma Holland’s Next Top Model.

Plots bewusteloos

Loiza raakte maandag plotseling bewusteloos, waarna ze met spoed overgebracht werd naar het ziekenhuis. Uit de scans is gebleken dat ze een bloedprop in haar hersenen heeft. Onderzoek moet nu verder uitwijzen wat er precies met haar aan de hand is, meldt RTL Nieuws. Loiza is erg bang, maar houdt zich heel sterk, aldus haar management. De familie van Loiza is nu in het ziekenhuis om haar te steunen.

Loiza Lamers

Loiza was wereldwijd de eerste transgender ooit die meedeed aan het programma Next Top Model. Maar ze wees het modellencontract af dat ze destijds aangeboden kreeg. Ze wilde haar carrière namelijk op eigen kracht opbouwen. Met succes: Loiza stond op de cover van menig modeblad en is ondertussen een veelgeboekt model op de catwalk.

Vanavond om 20:30 mijn aflevering van "van der vorst ziet sterren" op RTL4! Kijken dus…!Special Thanks to Bjorn van den Berg Sanne Pas Ray Depatti Sanjay Ramcharan

Posted by Loiza Lamers on Wednesday, November 8, 2017

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.