Rosan de Vos
Rosan de Vos Nieuws 25 nov 2017 / 09:50 uur

Jager ziet vrouw aan voor hert en schiet haar dood

Een 34-jarige Amerikaanse jager heeft woensdagavond per ongeluk een vrouw doodgeschoten. De man was aan het jagen en zag de vrouw aan voor een hert.

Hij was aan het jagen na zonsondergang, wat verboden is. Hij zag op 200 meter afstand iets bewegen, en besloot daarom te schieten. Het slachtoffer, de 43-jarige Rosemary, was haar twee labradors aan het uitlaten. Ze werd geraakt op haar heupen.

Toen de jager een gil hoorde, rende hij naar het slachtoffer. Hij belde het ziekenhuis, maar toen de vrouw daar eenmaal was aangekomen, overleed ze. Momenteel is er nog steeds een onderzoek gaande.

Kostbare momenten

De man van het slachtoffer heeft een emotioneel bericht op Facebook geplaatst. Hij schrijft aan zijn vrienden: „Zorg ervoor dat je Thanksgiving viert met je familie en geniet van die momenten, want ze zijn kostbaar. Rosemary, ik mis je en zal voor altijd van je houden." De twee waren al samen sinds 1990.

I want to say thank you very much from my heart it means a lot and I know she's touched so many lives with her kindness…

Gepostet von Jamie Billquist am Donnerstag, 23. November 2017

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Jager ziet vrouw aan voor hert en schiet haar dood
Sluiten