Metro
Metro Nieuws 25 nov 2017 / 13:58 uur

In Japan opent een ‘mini-Shiba café’

Hondenliefhebber? Pak dan maar snel je koffer in en zoek je paspoort op: in Japan is er namelijk een heus ‘mini-Shiba café’ geopend, waar je met je kleine trouwe viervoeter terecht kan.

In Japan opent een 'mini Shiba café'
Shiba hond. Foto: Giphy

Hondencafé’s

Er zijn natuurlijk verschillende hondencafé’s in Japan, maar deze is natuurlijk wel ontzettend leuk. Je moet slechts een kleine zes euro betalen, en dan mag je naar binnen om je te laten bedolven onder tien onwijs lieve honden.

Beetje te ver?

Zit je een beetje krap bij kas en vind je Japan toch een beetje te ver voor enkel een hondencafé? Nog even geduld, als we geluk hebben opent binnenkort het eerste hondencafé van Nederland. En vind je andere dieren leuker? Wij hebben 8 beste relaxmomenten met dieren voor je op een rijtje gezet.

Reageer op artikel:
In Japan opent een ‘mini-Shiba café’
Sluiten