Rosan de Vos
Rosan de Vos Nieuws 10 nov 2017
Leestijd: 1 minuut

Alyssa (25) blundert met foto’s autoverzekeraar

Het kan natuurlijk altijd gebeuren dat je je dag niet hebt en iets doet wat minder slim is. Maar de 25-jarige Alyssa maakte onlangs een wel heel hilarische fout: de autoverzekering vroeg haar foto’s te maken van de voor-, zij- en achterkant. Maar in plaats van haar rijtuig op het kiekje te zetten, stond ze zelf voor de camera…

I have been debating on whether or not to post this all day because it is PRETTY embarrassing to admit, but I have…

Posted by Alyssa Rachael on Thursday, November 2, 2017

Zelfspot

Gelukkig kon ze zelf wel om de actie lachen, ze plaatste hier namelijk een bericht over op Facebook. „Ik heb getwijfeld of ik dit moest plaatsen, het is namelijk nogal beschamend. Maar toch heb ik besloten om mijn blonde moment met jullie te delen. Hopelijk kunnen jullie er een beetje om lachen”, schrijft ze.

Alyssa had bedacht dat het handig zou zijn om haar auto onder de verzekering van haar oma te laten vallen, zodat ze geld uit zou sparen. Daarvoor moest nog het een en ander geregeld worden bij de verzekering. Die had namelijk wat gegevens nodig en vroeg dus om foto’s van de voor-, zij- en achterkant. Een paar dagen nadat ze deze gegevens en foto’s had gestuurd, kreeg ze een mailtje terug:

„Hi Alyssa, we hebben inderdaad dit soort foto’s nodig. Alleen niet van jou, maar van de auto…”

Kan gebeuren

Alyssa schaamde zich ontzettend, maar gelukkig kon ze er zelf wel om lachen. Op Facebook schreef ze dat het gênantste nog wel was dat ze deze foto’s samen met haar moeder heeft gemaakt. Ze vroegen zich allebei nog af waarom ze nou eigenlijk foto’s van haarzelf naar de verzekeraar moesten sturen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.