Kasper Hermans
Kasper Hermans Nieuws 30 okt 2017
Leestijd: 1 minuut

Vrouw (22) komt om bij zelfmoordpoging 12-jarige

Een 22-jarige vrouw is zondagmiddag om het leven gekomen tijdens een zelfmoordpoging van een 12-jarige jongen. Het ongeval gebeurde in de Amerikaanse staat Virginia, waar de jongen met zijn sprong vanaf een viaduct op een rijdende auto landde.

Impact

De impact die zijn landing op de auto – waarin Marisa Harris en haar bijrijder zaten – had, was zo groot dat de vrouw overleed. De man in de passagiersstoel (naar verluidt haar vriend) heeft volgens de eerste berichten geen fysieke schade opgelopen, de springende jongen kampt met levensbedreigende verwondingen.

De familie van Marisa heeft verslagen gereageerd op het ongeval. Ze schrijven dat ze een ontzettend warm persoon was, die op jonge leeftijd al besloten had dat ze zich wilde inzetten voor kinderen met gedragsproblemen. „Ze kende geen angst en was geliefd bij haar vrienden en familie”, zegt haar vader Patrick tegenover NBC.

Zelfmoord onder twaalfjarigen

Zelfmoord(pogingen) onder twaalfjarigen komt in de Verenigde Staten meermaals per maand voor. In 2014 waren er 68 fatale gevallen en in 2015 waren dat er 54 (recentere cijfers zijn niet vrijgegeven). Opvallend is dat het overgrote deel van het mannelijk geslacht is.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Vrouw (22) komt om bij zelfmoordpoging 12-jarige
Sluiten