Hester Ramaker
Hester Ramaker Nieuws 6 okt 2017

Virals: LuckyTV neemt Heel Holland Bakt onder vuur

Elke middag geeft Metro je een overzicht van de leukste en opmerkelijkste video’s en foto’s die we zijn tegengekomen. Zie hieronder de virals van vrijdag.

‘Hel Holland Bakt’

Het tv-programma Heel Holland bakt en de serie Game of Thrones hebben natuurlijk precies niets met elkaar te maken. Maar daar dacht de maker van LuckyTV heel anders over!

Zo is het taartenbak-programma ineens wel een stuk spannender…

Met de benenwagen

Je bent pas een echte koning als je met een gouden roltrap uit je vliegtuig stapt. Neem een voorbeeld aan koning Salman van Saoedi-Arabië. Hij arriveerde woensdag in Moskou, Rusland, om daar met Poetin te praten over de ontwikkeling van de olieprijs.

De koning verlaat zijn vliegtuig steevast met een gouden roltrap, maar woensdag kwam de band plotseling tot stilstand. Toen moest de koning zelf stappen gaan zetten, en dat had heel wat voeten in aarde…

https://twitter.com/EnglishRussia1/status/915985366078894080

In je broek plassen

Soms is een landing van een vliegtuig best wel eng. In Düsseldorf zette donderdag een Airbus A380 de landing in met een stevige zijwind. Nadat de wielen van het vliegtuig de landingsbaan hadden geraakt, rukte de wind nog eens stevig aan het toestel.

De piloot wist het enorme toestel onder controle te houden en veilig te landen. Knap!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Virals: LuckyTV neemt Heel Holland Bakt onder vuur
Sluiten