Metro
Metro Nieuws 30 okt 2017 / 16:15 uur

Stel komt om na overleven schietpartij Las Vegas

Een koppel dat de schietpartij in Las Vegas ternauwernood overleefde, is niet lang daarna om het leven gekomen bij een auto-ongeluk. Dennis en Lorraine Carver (allebei 52 jaar) ontsnapten begin deze maand ternauwernood aan de kogels die Stephen Paddock vanuit zijn hotelkamer loste.

Beschermer

Het was Dennis die zijn vrouw Lorraine tegen de kogelregen had beschermd. Ze bezochten op die dag samen het muziekfestival. Volgens hun dochter, Brooke Carver (20) was het tekenend voor hun relatie dat haar vader als een soort levend schild had gefungeerd voor haar moeder: „Hun liefde was zo onbaatzuchtig.”

Nadat ze de schietpartij hadden overleefd, groeiden ze nog meer naar elkaar toe: „Ze waren zo gelukkig. In de laatste twee weken van hun leven hebben ze echt geleefd en genoten van elk moment.”

I have the most amazing husband. Not only did he shield my body during the shooting in Las Vegas and guide me to safety but then he sends me flowers today. I am blessed ❤️

Gepostet von Lora Pyles Carver am Donnerstag, 5. Oktober 2017

Auto-ongeluk

Enkele weken na de schietpartij, op 16 oktober om precies te zijn, sloeg het noodlot alsnog toe. Volgens Las Vegas Review crashten de twee met hun auto tegen een metalen poort in Riverside County, niet ver van hun woning. Direct daarna ging de bolide in vlammen op. Het kostte brandweermannen een uur om het vuur te doven. Het koppel overleefde dat niet.

Dennis en Lorraine waren al 22 jaar samen en laten twee dochters achter.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Stel komt om na overleven schietpartij Las Vegas
Sluiten