Lisa Vermeij
Lisa Vermeij Nieuws 20 okt 2017 / 16:15 uur

Dit is ‘s werelds eerste ronddraaiende waterglijbaan

Daredevils opgelet! In het voorjaar van 2018 kun je terecht in een hele bijzondere attractie die zich misschien het best kan omschrijven als een combinatie van een waterglijbaan en een reuzenrad. De ‘slide wheel’ is nog niet open voor het grote publiek, maar de mannen van het Youtube kanaal Tuberides1 mochten deze maand een testritje maken.

Ben je een beetje claustrofobisch, heb je last van hoogtevrees en snel misselijk? Dan kun je beter thuisblijven, want de attractie wordt door fans op internet ook wel beschreven als de ‘wasmachine’. Als je wel van een uitdaging houdt, dan moet je moet je deze waterglijbaan, die rond zijn eigen as draait zeker proberen!

De slide wheel is 24 meter hoog en je kunt met een band naar beneden glijden. Overigens hoef je niet alleen, want je kunt met maximaal 4 personen tegelijk op een band. Tijdens een glijsessie vlieg je soms heel snel, soms heel langzaam door de bochten van de attractie. Na 1,5 minuut sta je weer buiten. Durf jij het aan?

Het is nog niet duidelijk waar de ronddraaiende waterglijbaan komt te staan, maar China is een grote kanshebber.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Wil jij iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun ontvangen? 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
Dit is ‘s werelds eerste ronddraaiende waterglijbaan
Sluiten