Merel Driessen
Merel Driessen Nieuws 20 okt 2017 / 17:00 uur

Duits ‘BorDoll’ groot succes

Een bordeel waar geen prostituees te vinden, maar waar je met levensechte sekspoppen kan stoeien. In de Duitse stad Dortmund is het mogelijk.

Een half jaar geleden zette onderneemster Evelyn Schwarz het bordeel op. Ze zag op televisie een documentaire over sekspoppen, wat al jaren een fenomeen is in Japan. Het bracht haar op het idee om een ‘BorDoll’ te beginnen. Een bordeel zonder echte dames, maar met siliconenprostituees.

Sekspoppen ter waarde van 2000 euro

Schwarz kocht elf sekspoppen, die per stuk zo’n duizend tot tweeduizend euro kosten. Maar dat geld heeft ze er volgens Duitse media al lang uitgehaald. Schwarz zou maandelijks tienduizenden euro’s verdienen met haar BorDoll. Een half uurtje doorbrengen met een sekspop kost 50 euro. Het is ook mogelijk om met twee poppen tegelijk te stoeien. Dat kost dan wel het dubbele.

Ondanks dat de poppen nep zijn, lijken ze levensecht. De poppen hebben ieder hun eigen naam. Klanten kunnen kiezen uit: Anna, Sabrina, Nicole, Jenny, Lisa, Naomi, Linda, Elena, Yuki, Jessica en Coco. Hun lichamen zijn allemaal net iets anders. Ook hebben ze ieder een andere huidskleur en haardracht.

Geen sprake van overspel

Schwarz krijgt heel verschillende soorten klanten over de vloer. Ze vertelt dat het varieert van werklozen tot rechters. Vaak komen ze uit nieuwsgierigheid, maar 70 procent van hen komt terug. Omdat er geen sprake is van serieus overspel, vinden hun vrouwen het niet zo erg.

Ze wil haar bedrijf gaan uitbreiden met een tweede vestiging. Daar zullen alleen mannelijke sekspoppen te vinden zijn. Schwarz wil eerst afwachten of er mooie siliconenkerels op de markt komen. Ze is benieuwd of die net zo goed lopen als de vrouwelijke sekspoppen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Wil jij iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun ontvangen? 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
Duits ‘BorDoll’ groot succes
Sluiten