Merel Driessen
Merel Driessen Nieuws 27 okt 2017
Leestijd: 1 minuut

Politieagent let niet op en rijdt zich vast in beton

Blijkbaar letten politieagenten ook niet altijd even goed op de weg. Een politieauto heeft zich donderdag namelijk vastgereden in een pas gestorte betonlaan in Eindhoven. De auto stond muurvast en moest uit het beton worden getrokken.

Opmerkelijk is dat de politie zich vastreed op een afgesloten bouwterrein. Een aannemersbedrijf was daar hard aan het werk met een nieuwe bushalte. De aannemer vertelt tegen Omroep Brabant dat ze hun bestelbus pal langs het beton hadden gezet, zodat niemand er langs kon.

Vandaag een bushalte gestort met “gewapend” beton 🔫🔫 @ Eindhoven

Posted by De Krom B.V. on Thursday, October 26, 2017

De politieagent zat blijkbaar te slapen in zijn auto, want hij reed om de bestelbus heen en zo het beton in. De aannemers hebben de politieauto met hun bestelbus uit het beton getrokken. Ze hebben geen idee waarom de politieagenten deze route namen.

De politieagent wilde geen schadeformulier invullen, terwijl er voor het aannemersbedrijf wel wat kosten bij komen kijken. De complete betonlaag moet namelijk opnieuw worden aangebracht. Het aannemersbedrijf heeft inmiddels wel wat kunnen regelen met de politie.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.