Rosan de Vos
Rosan de Vos Nieuws 27 okt 2017 / 11:32 uur

Inbreker (31) betast vrouw (19) in haar eigen huis

De 31-jarige Veenendaler Farhan S. moet een half jaar de cel in omdat hij in juni een flat is binnengedrongen en daar een 19-jarige vrouw heeft betast. De rechtbank in Utrecht heeft de man veroordeeld en eist dat hij zich laat behandelen.

Slaan en duwen

Farhan S. klopte in juni bij de flat aan, waar een moeder samen met haar 19-jarige dochter woont. Toen de moeder opendeed, duwde hij meteen de deur open en ging naar binnen. Hij ging op haar bed liggen en zei tegen haar: „Kom slapen.”

Vervolgens hoorde Farhan S. water stromen in de badkamer. Hij besloot naar de badkamer toe te lopen en zag vervolgens de 19-jarige vrouw staan. Hij wreef over haar schouders, rug, benen en billen. Ze stond tegen de wasmachine aan en moest Farhan duwen en slaan om weg te komen – ondertussen hoorde ze haar moeder om hulp schreeuwen, laat het Utrechts Nieuwsblad weten.

Dezelfde morgen heeft Farhan S. in dezelfde flat een andere vrouw op haar billen getikt, wat voor haar extra kwetsend was gezien ze meedeed met de ramadan – een aanraking door een man is in die periode niet toegestaan.

Agenten die op de meldingen afkwamen, zagen de Veenendaler in de buurt lopen. Fahran S. heeft al deze acties toegegeven in een verhoor. In de rechtszaal mompelde hij dat hij op zoek was naar iemand om seks mee te hebben.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Inbreker (31) betast vrouw (19) in haar eigen huis
Sluiten