Sarah Sitanala
Sarah Sitanala Nieuws 19 okt 2017 / 15:55 uur

Omgekeerde waterval door orkaan Ophelia

Het water in de waterval in het Engelse plaatsje Mallerstang stroomt normaal gesproken gewoon naar beneden. Nogal logisch, horen we je denken. De orkaan Ophelia zorgde voor een bijzondere wending, waardoor het water ineens omhoog ging in plaats van omlaag.

De natuurliefhebber en filmmaker Jonty Wilson keek raar op toen hij dinsdag een bezoekje bracht aan het natuurgebied in Cumbria. Het water in de waterval klettert normaal flink hard naar beneden, maar door de sterke windstoten van Ophelia was de waterval veranderd in een fontein.

View this post on Instagram

It was so #windy this morning the #waterfall on #mallerstang edge was going upwards. #cumbria #weather . . For licensing queries, email licensing@newsflare.com . . . #landscapelovers #landscapephotography #landscape_captures #landscape #hikingadventures #hiking #nature_perfection #mountains #westmorlanddales #autumn #storm #wind #videooftheday #ophelia

A post shared by Wildlife Animals Nature (@jonty_wilson_) on

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Omgekeerde waterval door orkaan Ophelia
Sluiten