Jasper Kars
Jasper Kars Nieuws 4 okt 2017 / 12:03 uur

ING biedt opvang voor scholieren stakende leraren

Basisschoolleraren gaan donderdag de hele dag massaal staken. Dit doen ze uit onvrede over de te hoge werkdruk en de te lage salarissen. De ING Bank biedt uitkomst voor de kinderen van medewerkers die op de basisschool zitten en hierdoor niet in de schoolbanken kunnen verschijnen.

De Nederlandse bank organiseert meerdere activiteiten om de kinderen bezig te houden. Medewerkers van de bank kwamen zelf op de proppen met het idee, ING reageerde erg enthousiast en gaf direct toestemming om ‘de dagopvang voor leerlingen van stakende docenten’ daadwerkelijk door te laten gaan.

Kinderwens

Als we de grootste bank van Nederland mogen geloven helpt het de wens van kinderen (en ouders) te verwezenlijken om eens een keer mee te mogen gaan naar de werkplek. Bijna vijfhonderd kinderen hebben zich inmiddels al aangemeld, zo meldt Linda Nieuws.

Lang leve de staking!

Op vestigingen in Leeuwarden, Zwolle, Eindhoven en op drie locaties in Amsterdam zijn de basisscholieren welkom. Bekende vakken als rekenen, schrijven en taal worden voor eventjes vergeten, want tijdens de speciale dag krijgen de koters de mogelijkheid om te knutselen, gamen en tafelvoetballen. Verder krijgen ze een circusworkshop en is er een speciale kinderlunch. Lang leve de staking!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
ING biedt opvang voor scholieren stakende leraren
Sluiten