Lisa Vermeij
Lisa Vermeij Nieuws 1 okt 2017 / 10:45 uur

Anne Faber (25) uit Utrecht sinds vrijdag vermist

Vrijdagmiddag stuurde Anne Faber nog een selfie naar haar vriend, maar na dat bericht hebben vrienden en familie niets meer van Anne vernomen. De 25-jarige Utrechtse is sinds vrijdagavond 19.00 uur vermist.

In haar laatste appbericht stuurde ze een foto van zichzelf gemaakt in de regen, de foto is waarschijnlijk gemaakt in de buurt van Baarn. Anne was rond half 5 begonnen aan een fietstocht, maar het was onduidelijk waarheen. Wel was het duidelijk dat Anne terug zou gaan naar haar vriend Nathanael. ,,M’n appjes heeft ze sinds 19.45 niet meer gelezen (1 vinkje). Vooralsnog is er geen enkel spoor. Politie heeft een zoekactie gestart, familie en vrienden zoeken ook. Ze gaan van het ergste uit. Ik kreeg het advies zoveel mogelijk mensen in te lichten,” schrijft Nathanael op zijn Facebook. Anne zou zaterdag een afspraak hebben, maar ook daar is ze niet verschenen.

Facebook oproep van haar vriend Nathanael Fidder

https://twitter.com/Vermistpersoon/status/914230156356669440

Zoekactie

De politie heeft een vermissingsbericht verstuurd. En vrienden van Anne zijn een zoekactie gestart in de omgeving van Baarn. Anne is 1,70 meter lang en heeft blond haar. Ze reed op een zwarte opoefiets met voorrek. Anne heeft een moedervlekje op haar kin en ze heeft in haar linkeroor twee oorbellen: een goudkleurig knopje en een ringvormige oorbel. In haar rechteroor heeft ze één ringetje. Ze droeg een donkergroene driekwart regenjas met capuchon.

Mensen die meer weten over Anne wordt verzocht contact op te nemen met de politie.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Anne Faber (25) uit Utrecht sinds vrijdag vermist
Sluiten