Hester Ramaker
Hester Ramaker Nieuws 1 okt 2017 / 15:20 uur

Action haalt chocoladekoekjes Milka terug

Winkelketen Action haalt chocoladekoekjes van Milka uit de winkels. Op het etiket staat niet vermeld dat het product ei bevat. Dit kan schadelijk zijn voor de gezondheid van mensen met een ei-allergie.

Sensation choco

Het gaat om Sensation choco cookies van Milka, met een houdbaarheidsdatum van 18 november 2017, meldt de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA). Kopers die allergisch zijn voor eieren worden door Action opgeroepen de koekjes niet te eten en terug te brengen naar de winkel. Daar krijgen zij het aankoopbedrag vergoed.

Action haalt chocoladekoekjes Milka terug
Deze chocolade, Milka Sensations choco, kan teruggebracht worden naar de Action. Foto: Action rapport

Mora

Kort geleden werden de loempia’s van Mora uit de schappen gehaald door een verpakkingsfout van de fabrikant. De loempia’s met ham en kip waren per ongeluk in de verpakkingen van groentenloempia’s terechtgekomen.

Ook kon er naast vlees soja in de producten terechtkomen. Mora liet weten: „Het product is niet geschikt voor mensen met een soja-allergie of vegetarisch dieet.” De fabrikant riep op om groentenloempia’s met lotcode 7213 terug te sturen omdat er vlees en soja in kan zitten.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang donderdag de beste tips in je mailbox!

Reageer op artikel:
Action haalt chocoladekoekjes Milka terug
Sluiten