Hester Ramaker
Hester Ramaker Nieuws 20 sep 2017
Leestijd: 1 minuut

Zweeds opera van orgasmes moet jongeren aantrekken

Elke middag geeft Metro je een overzicht van de opmerkelijkste en/of leukste video’s en foto’s die we zijn tegengekomen. Zie hieronder de virals van woensdag.

Een Zweeds orgasme

Het is over het algemeen lastig om jongeren naar een operavoorstelling te krijgen. Het Zweedse operahuis Folkoperan in Stockholm kwam daarom met een idee om het wel voor elkaar te krijgen. Ze maakten een reclamevoorstelling, volledig gecomponeerd met orgasmes, om hun nieuwste voorstelling van Puccini’s Turandot te promoten. Op de tonen van aria Nessun Dorma zijn verschillende mensen te zien die tot een hoogtepunt komen.

Volgens creatief directeur Josefine Richards zijn zowel het orgasme als de opera ‘beiden ervaringen waar veel endorfine bij vrijkomt.’ De video is in ieder geval viral gegaan.

https://www.youtube.com/watch?v=XaDEELJEIKs

Ruzie in de glazen koets?!

Koning Willem-Alexander en zijn vrouw koningin Maxima hebben dinsdag op Prinsjesdag in de glazen koets flinke ruzie gehad over de troonrede die de koning zou voordragen. Volgens de koningin had hij niet lang genoeg geoefend. Daarop ontstond een discussie waarbij de koning nota bene de jurk van Maxima scheurde, vlak voor ze op plaats van bestemming uitkwamen. Ai, ai, ai…

Oh nee, het was een aflevering van LuckyTV!

Duitse verkiezingen

Op 24 september gaan de Duitsers naar de stembus voor de Bondsdagverkiezingen. Veel media noemen deze verkiezingen de saaiste ooit. Maar hoe werkt het eigenlijk precies in Duitsland? De Speld legt het even haarfijn uit.

Let op. Satire.

De Duitse verkiezingen, hoe zit het ook alweer?

De Duitse verkiezingen, hoe zit het ook alweer? De Speld legt het in anderhalve minuut uit. speld.nl/?p=75533

Posted by De Speld on Wednesday, September 20, 2017

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.