Rosan de Vos
Rosan de Vos Nieuws 20 sep 2017 / 10:02 uur

Tilburgse (23) laat agent bijna stikken door nekklem

Een 23-jarige vrouw uit Tilburg was niet zo blij met de aanhouding van haar vriend. Om deze reden besloot ze een agent in de nekklem te nemen, waardoor hij bijna stikte.

De rollen omgedraaid

In de nacht van dinsdag op woensdag zat de 23-jarige vrouw met haar vriend en wat anderen in een auto in Tilburg. Ze maakten geluidsoverlast, waardoor omwonenden besloten de politie te bellen. De agenten spraken hen vervolgens rustig aan, maar er werd direct ontzettend fel gereageerd.

De bestuurder van de auto (24) stapte uit en ging heel dicht bij de agent staan. De agent vroeg hem om een stapje achteruit te doen, maar kreeg geen gehoor. De agent duwde de man vervolgens een stukje naar achteren. De 23-jarige vrouw pikte dit niet, besloot actie te ondernemen en klom uit de auto. Ze greep de agent bij de nek, waardoor hij uiteindelijk bijna geen lucht kreeg. Ook probeerde ze met haar vingers in de ogen van de agent te prikken. Ze schreeuwde de diender vervolgens toe: „Je raakt mijn vriend niet aan!"

Pepperspray

Pas toen ze tijdens het vechten op de grond vielen, kon de agent zijn pepperspray gebruiken. De twee Tilburgers zijn vervolgens aangehouden. Er zat ook een derde inzittende in de auto. Nadat hij de politie had uitgescholden, werd ook hij aangehouden. De Tilburgers hadden ook harddrugs op zak en zitten nu vast voor onderzoek.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Wil jij iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun ontvangen? 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
Tilburgse (23) laat agent bijna stikken door nekklem
Sluiten