Jasper Kars
Jasper Kars Nieuws 12 sep 2017 / 15:40 uur

Zoon gearresteerd na dood hoogbejaarde vrouw (99)

Een familiedrama in de Amsterdamse wijk Buitenveldert. De zoon van de in augustus overleden hoogbejaarde Amsterdamse vrouw is na de vreselijke vondst namelijk gearresteerd. De man woonde, tot haar dood, nog bij zijn oude moeder. Dit meldt de Amsterdamse lokale zender AT5.

De vrouw van 99, die die dag erna het bijzondere jubileum van 100 jaar zou bereiken, werd gevonden op 17 augustus in haar woning in stadsdeel Amsterdam-Zuid. De politie wil niets kwijt over de arrestatie van haar zoon, die momenteel weer op vrije voeten is. Of hij nog verdachte is in de mysterieuze zaak van de bijna 100-jarige vrouw, blijft dus nog afwachten.

Lawaai

De bejaarde moeder en haar zoon bleven meestal binnen en de gordijnen van de woning in Buitenveldert waren vaker gesloten dan open. Op de avond voordat de 99-jarige vrouw werd aangetroffen, hoorde een buurtbewoner echter een boel lawaai uit het huis komen. Vrij opvallend voor het normaal zo stille huisje in Amsterdam-Zuid.

Vanavond besteedt het populaire NPO misdaadprogramma Opsporing Verzocht aandacht aan de bijzondere zaak.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Zoon gearresteerd na dood hoogbejaarde vrouw (99)
Sluiten