Hester Ramaker
Hester Ramaker Nieuws 5 sep 2017 / 08:13 uur

Trailer GoT-serie in 2019 gaat viral. Zou het echt?

Elke middag geeft Metro je een overzicht van de leukste en opmerkelijkste video’s en foto’s die we zijn tegengekomen. Zie hieronder de virals van maandag.

Mysterieuze trailer GOT

We moeten allemaal nog even slikken bij het besef dat seizoen acht van Game of Thrones nog bijna anderhalf jaar op zich laat wachten. Stom. Wat de burger wel weer moed geeft is een video van een trailer ‘Westeros. the series’ die nu op internet rond gaat. De trailer suggereert hoe de Westeros er uit zou zien in 2019. We zien de ijzeren troon als een museumstuk achter het glas geëxposeerd, premier Lannister geeft een speech aan het luisterende volk en ook een afstammeling van de Night King komt voorbij, met priemende blauwe ogen.

De trailer is ondertussen meer dan 1,7 miljoen keer bekeken en wordt massaal door (buitenlandse) media gedeeld. De Duitse komiek Jan Böhmermann deelde de video op Twitter, vlak nadat deze op YouTube gepubliceerd was. Buitenlandse media vermoeden dat hij achter de trailer zit en dat de serie dus niet echt op de buis zal komen. Interessant genoeg deelde onze eigen Arjen Lubach de link maandagmorgen ook op zijn tijdlijn. Wellicht zitten hij en zijn team achter de video en is het een hint naar de eerste aflevering van Zondag met Lubach, dat zondag weer begint. Heeft Arjen met deze trailer dan weer een echte viral te pakken?

UPDATE: Inmiddels is het bekend dat deze trailer uit de koker van Lubach kwam. In een langer filmpje blijkt de komiek de mysterieuze persoon met de capuchon te zijn. Lubach laat weten in een ‘verkeerde trailer’ te zitten en dat het nieuwe seizoen van Zondag met Lubach op zondag 10 september begint. Mooie promo wel!

Werelds geluid

Grappig, deze video waarin de wereld omlijnd is met kleine stipjes die bepaalde noten voor moeten stellen en een piano aan de linkerkant van de video de noten afspeelt. Op deze manier hoor je hoe ‘de wereld klinkt’. Vooral Afrika klinkt echt heel bijzonder…

The sound of Africa 😂

Gepostet von Your EDM am Montag, 21. August 2017

Bing, bing, bing

Donald Trump doet hard zijn best om zijn land te regeren en dat gaat niet zonder slag of stoot. In de tussentijd wordt hij ook nog eens op frequente basis uitgelachen als dat ook maar mogelijk is. Ditmaal is er de tijd genomen om eens op een rijtje te zetten welke dingen of situaties volgens de president een ‘bing’ geluid maken. En zoals wel uit deze video blijkt, zijn dat er nogal veel.

Trump Loves To Say 'Bing'

21 things that President Trump says make a "bing" sound.

Gepostet von VICE am Sonntag, 3. September 2017

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Trailer GoT-serie in 2019 gaat viral. Zou het echt?
Sluiten