Imre Himmelbauer
Imre Himmelbauer Nieuws 23 sep 2017 / 12:54 uur

Mond vol tanden: Knappe tandarts verovert Facebook

Voor de meeste mensen is naar de tandarts gaan niet bepaald prettig. Veel mensen vinden het saai, sommigen eng, maar weinigen gaan echt met plezier naar de gebitscontrole. Tandartspraktijk Heusden lijkt er echter alles aan te willen doen om een behandeling (voor vrouwen) toch wat plezieriger te maken.

De tandartspraktijk stelt de nieuwe tandarts onschuldig voor en schrijft eenvoudigweg: „Afgelopen dinsdag is tandarts Bechtold bij ons in de praktijk komen werken, hij zal er elke dinsdag zijn en vanaf november op maandag en dinsdag."

Afgelopen dinsdag is tandarts Bechtold bij ons in de praktijk komen werken, hij zal er elke dinsdag zijn en vanaf november op maandag en dinsdag.

Gepostet von Tandartspraktijk Heusden am Mittwoch, 20. September 2017

Veel vrouwen vinden hem naast een tandarts echter ook een enorme hunk. De nieuwe werknemer heeft met zijn lange donkere haar en blauwe ogen een ware storm op Facebook ontketent. Het aantal likes is de 500 ruim gepasseerd en qua reacties zit de post al ver boven de 1000.

Drie kwartier fietsen

Sommige vrouwen grappen dat ze nog op zoek waren naar een nieuwe tandarts. Een andere vrouw uit Aalst grapt met haar vriendin dat ze misschien toch maar in Heusden naar de tandarts moeten. Om van de ene naar de andere plaats te komen, ben je met de auto ongeveer een halfuur onderweg. Met de fiets doe je er ongeveer drie kwartier over.

Een andere vrouw stelt voor dat Bechtold niet alleen maandag en dinsdag, maar ook alle andere doordeweekse dagen aan de slag gaat. Er zijn ook mensen die (met weinig succes) vrij vragen aan hun baas om naar de knappe tandarts te kunnen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Mond vol tanden: Knappe tandarts verovert Facebook
Sluiten