Hester Ramaker
Hester Ramaker Nieuws 28 sep 2017 / 10:09 uur

Matpartij in het parlement van Oeganda

Elke middag geeft Metro je een overzicht van de leukste en opmerkelijkste video’s en foto’s die we zijn tegengekomen. Zie hieronder de virals van donderdag.

Vechtende politici

In Oeganda mondde een twee dagen durende discussie uit in een vechtpartij tussen verschillende politici. De discussie gaat over de vraag of president Museveni aan de macht mag blijven. Volgens de wet mag een president niet ouder zijn dan 75 jaar en de huidige president is nu 73 jaar. Dat betekent dat hij bij de presidentsverkiezingen in 2021 niet meer mee mag doen. De regeringspartij wil de wet aanpassen zodat Museveni kan blijven. De oppositie is het daar niet mee eens.

Toch niet zo stoer

Deze politieagent uit Florida heeft een gezonde angst voor slangen, zullen we maar zeggen. De ‘University of Central Florida Police department’, plaatste een video waarin een stoere agent op zijn kwetsbaarst te zien is. De man deed zijn uiterste best om een aantal studenten te helpen die een kleine slang gezien hadden in een klaslokaal.

Gepaard met heel wat geschreeuw, gevloek en gelach lukte het om de slang te pakken en naar buiten te krijgen. Tipje: geluid aan als je mee wilt lachen!

We catch bad guys, not snakes.

#FridayFunny: We catch bad guys, not snakes. Even our officers get a little scared sometimes 🐍 😂

Gepostet von UCF Police Department am Freitag, 22. September 2017

Camptono

Ja, klopt. Dit woord bestaat niet. Hoewel, in het hoofd van de kleine Delta bestaat het wel. Haar vader probeert tevergeefs om Delta het woord ‘icecream’ (ijs) te laten zeggen, maar Delta kan alleen het woord Camptono uitkramen.

Hoe dan ook: erg schattig.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Matpartij in het parlement van Oeganda
Sluiten