Jessica Heijmans
Jessica Heijmans Nieuws 18 sep 2017
Leestijd: 1 minuut

Man overlijdt in spookhuis Hongkong

Een 21-jarige bezoeker van een pretpark in Hongkong is om het leven gekomen tijdens een rondgang door het spookhuis. Volgens getuigen is hij geraakt door een doodskist.

De man, genaamd Cheung, werd vijf minuten na het betreden van attractie‘’Buried Alive’ bewusteloos aangetroffen. Hij werd direct naar het ziekenhuis gebracht, maar dat mocht niet meer baten. De man bezweek afgelopen weekend aan zijn verwondingen.

Lokale media menen dat Cheung het spookhuis veilig heeft betreden, maar vervolgens per ongeluk naar een verboden gebied was gelopen. Daar werd hij door een bewegende doodskist geraakt.

https://twitter.com/denise_tsang/status/909589961657032709

Levend begraven

‘Buried Alive’ is deel van het Halloween-themafestival dat in oktober plaatsvindt in het attractiepark. In deze attractie kunnen bezoekers „ervaren hoe het is om levend begraven te worden, voordat zij zich een weg uit hun donkere graf weten te banen.” Cheung mocht samen met een groep mensen alvast een kijkje achter de schermen nemen.

De directeur van Ocean Park, Matthias Li, heeft inmiddels zijn medeleven geuit. De attractie blijft voorlopig gesloten, terwijl de politie onderzoek doet naar de oorzaak van het ongeluk.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.