Merel Driessen
Merel Driessen Nieuws 12 sep 2017 / 11:06 uur

Je Big Mac ook thuisbezorgd in Rotterdam en Utrecht

Je Big Mac kan vanaf volgende week ook bij jouw thuis in Rotterdam of Utrecht worden bezorgd. McDonald’s maakt vandaag bekend dat de fastfoodketen McDelivery uitbreidt naar Rotterdam en Utrecht. Vanaf 19 september is de thuisbezorgservice ook beschikbaar in deze steden.

Pilot een succes

In juli startte McDonald’s een pilot van McDelivery in Amsterdam. Acht restaurants in onze hoofdstad gingen van start met de thuisbezorging van je favoriete McDonald’s producten. En het blijkt een succes te zijn, want vanaf volgende week bezorgt McDonald’s ook in Utrecht en Rotterdam aan huis. In Rotterdam kun je bij zes restaurants terecht voor de McDelivery en in Utrecht bij twee.

McDelivery werkt samen met UberEATS. Volgens Manu Steijaert, Algemeen Directeur McDonald’s Nederland, is de combinatie van McDonald’s en UberEATS ‘een succesvolle innovatie’. „We zien het aantal bestellingen van week tot week toenemen. Van alle McDonald’s restaurants die wereldwijd McDelivery bieden, scoort Nederland hoog op gasten die binnen vier weken nogmaals bestellen.”

‘Duim omhoog’

Meer dan 83 procent van alle bestellingen via McDelivery werden met een ‘duim omhoog’ beoordeeld. De koeriers van UberEATS kregen een pluim van de gasten. En de gemiddelde bezorgtijd van de bestellingen lag maar net iets boven de 20 minuten.

Volgens het Brabants Dagblad blijft het voor de thuisbezorgservice niet alleen bij Amsterdam, Rotterdam en Utrecht. Uiterlijk begin 2018 kun je je Big Mac ook laten thuisbezorgen in Den Haag en Eindhoven. De fastfoodketen hoopt McDelivery daarna naar andere steden met 150.000 of meer inwoners te brengen.

Reageer op artikel:
Je Big Mac ook thuisbezorgd in Rotterdam en Utrecht
Sluiten