Rosan de Vos
Rosan de Vos Nieuws 5 sep 2017
Leestijd: 1 minuut

Evi doet oproep om het hart van haar broer te vinden

De Belgische Evi moest in de zomer van 2016 afscheid nemen van haar broer, die op 36-jarige leeftijd overleed. Al zijn organen zijn vervolgens afgestaan voor donatie, waaronder zijn hart. Evi is nu op zoek naar degene die zijn hart gekregen heeft. Dit alles om het hart van haar broer nog één keer te horen kloppen.

Hoe voel jij je?

„Is jouw leven beter? Hoe voel jij je? Ben je een kind of een volwassen man of een vrouw?” Evi doet een oproep via Facebook en vraagt zich af wie en waar degene is, die op 5 juni 2016 opgeroepen werden voor een harttransplantatie in het ziekenhuis in Leuven. De kans dat er meerdere transplantaties waren die dag is namelijk vrij klein. Ze hoopt een privébericht te krijgen.

GELIEVE TE DELEN!!!!!!!!!!!Al een eindje zit ik hiermee in mijn gedachten….Op 5 juni 2016 veranderde ons leven…

Posted by Evi Dewachter on Sunday, September 3, 2017

Een gouden hart

Evi schrijft: „Er gaat geen dag voorbij dat we er niet aan denken. Mocht je je niet bekend willen maken, dan zijn we zeker niet boos. Maar we willen je toch even laten weten, je kreeg een gouden hart.”

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Evi doet oproep om het hart van haar broer te vinden
Sluiten