Anne-Fleur Pel
Anne-Fleur Pel Nieuws 21 sep 2017 / 11:28 uur

Dilemma: Stel jij dierenartsbezoek uit om de kosten?

Dagelijkse dilemma’s kunnen een grote rol spelen in ons leven. Kleine irritaties, grote ergernissen, lastige kwesties en serieuze problemen: Metro hoort graag hoe jullie daarmee om zouden gaan. Deze keer: Dure dierenartsbezoekjes

Onlangs ging ik met de poes naar de dierenarts vanwege een rare bult op haar zij. Ik dacht meteen aan het ergste, maar eenmaal in de wachtkamer bleek de bult alweer een bultje te zijn. Met de diagnose ’niets aan de hand’, maar 40 euro lichter stond ik na nog geen 10 minuten weer buiten.

200 euro voor een zalfje

Een collega vertelde dat ze voor een consult en een zalfje voor haar kat 200 euro moest betalen. „Ik weet niet of ik zo snel weer naar een dierenarts ga hoor. Ik wacht voortaan eerst maar even of het niet vanzelf over gaat.” Door de hoge kosten stellen mensen een bezoek aan de dierenarts soms uit. Of ze weigeren een behandeling vanwege de kosten. Dit zorgt voor onnodig dierenleed en het leidt in sommige gevallen zelfs tot vroegtijdig overlijden. Wat doe jij?

https://www.facebook.com/Metro/posts/1469770083070896

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Dilemma: Stel jij dierenartsbezoek uit om de kosten?
Sluiten