Erik Jonk
Erik Jonk Nieuws 17 jul 2017
Leestijd: 1 minuut

TV-avond: Zomaar te gast bij Ryanne van Dorst

Of er nog iets op tv is deze maandagavond? Zeker wel! Metro selecteert iedere dag de drie leukste, beste, ontroerende of aparte programma’s die je zeker moet gaan zien. Of later terugkijken natuurlijk.

Geen idee wie er is

Zit je daar in een festivaltent. BN’ers interviewen op festivals mensen waarvan zij helemaal niets weten. Zangeres Ryanne van Dorst maandagavond bijvoorbeeld, vorig seizoen ook actief in Expeditie Robinson, die zomaar tegenover een circusartieste komt te zitten en het gesprek eh… een beetje netjes probeert te houden. Andere interviewers in Zomaar Een Gast de komende tijd: Imanuelle Grives, Chris Zegers, Braboneger Steven Brunswijk en Frank van der Lende.

Waar en wanneer: 23.45 uur op NPO 3

Albert na The Bodyguard

Na 850.000 toeschouwers eindigde de musical The Bodyguard zondag in het Beatrixtheater in Utrecht. Romy Monteiro maakt plaats voor Vajèn van den Bosch die een hoofdrol krijgt als Gloria Estefan in On Your Feet! Musicalbaas Albert Verlinde schuift bij Beau van Erven Dorens aan om er in RTL Summer Night over te vertellen.

Waar en wanneer: 21.37 uur op RTL 4

Nog één keertje Romy dan:

Beulen in het zwembad

Een indringend kijkje onder de badmuts, schreef Metro eerder toen de documentaire 0,03 Seconde in de bioscoop verscheen. Regisseur Suzanne Raes volgde Nederlandse zwemmers op weg naar de Olympische Spelen in Rio. Ranomi Kromowidjojo bijvoorbeeld, met haar vriend Ferry Weertman. Ook kun je kijken naar de Spartaanse trainingen van langeafstandzwemster Sharon van Rouwendaal.

Waar en wanneer: 20.25 uur op NPO 2

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
TV-avond: Zomaar te gast bij Ryanne van Dorst
Sluiten