Sofie Smulders
Sofie Smulders Nieuws 19 nov 2016 / 16:00 uur

Vermiste Sam en Femke gevonden in Portugal

Femke en Sam, de twee 16-jarige meisjes uit Bergen op Zoom die vermist waren, zijn gevonden in Portugal. De politie kreeg een tip en vervolgens konden de meisjes worden opgespoord. Femke en Sam werden aangetroffen in goede gezondheid, zo meldt RTL Nieuws.

De twee tieners waren sinds afgelopen dinsdag vermist. Uit beelden bleek dat ze op de luchthavens van Eindhoven en Málaga waren. Hun vaders gingen woensdag op zoek naar de meisjes. Ze vlogen naar Spanje om hun dochters te vinden. Ze doken het nachtleven in, zochten hotels af en deden onder meer een oproep op de televisie aldaar.

Gevonden

Sam en Femke reisden dus verder naar Albufeira, waar ze zaterdag gevonden werden. Waarom de meisjes zo plots vertrokken zijn, is nog steeds onduidelijk. Ze reisden met weinig bagage en lieten beiden hun telefoons thuis.

https://www.facebook.com/wilma.vandenbergh.5/posts/1193231874080774

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Wil jij iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun ontvangen? 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
Vermiste Sam en Femke gevonden in Portugal
Sluiten