Esther Zandberg
Esther Zandberg Nieuws 23 mei 2016 / 16:45 uur

5-jarige schiet zichzelf dood met pistool van vader

De 5-jarige Haley Moore uit het Amerikaanse Louisiana heeft zichzelf per ongeluk om het leven gebracht met het wapen van haar vader. Het kind had het pistool op tafel gevonden terwijl haar vader onder de douche stond. Zij besloot met het wapen te spelen, waarna ze zichzelf dood schoot.

Het kind was met haar oude broer en zus het weekend op bezoek bij haar vader, zo meldt WDSU. De broer en zus hebben gezien hoe hun jongste zus door een kogel om het leven kwam. Deze zou door de borst van het meisje zijn gegaan. Uiteindelijk kwam overleed het kind in het ziekenhuis aan haar verwondingen.

https://twitter.com/BrandonLBC/status/734634180349419521

Het onderzoek naar de dood van het meisje is inmiddels in volle gang. De vader zou het pistool dus op de tafel hebben gelegd, waar hij normaal gesproken het wapen veilig zou opbergen in een kluis als zijn kinderen in het weekend kwamen. Volgens buurtbewoners is de vader op van verdriet na de dood van zijn dochter.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
5-jarige schiet zichzelf dood met pistool van vader
Sluiten