Tjerk de Vries
Tjerk de Vries Nieuws 23 mrt 2016 / 15:54 uur

Paniek en schoten bij McDonald’s in Zaandam

Grote paniek bij McDonald’s in Zaandam. Er was sprake van verdachte personen en er is geschoten. Een getuige spreekt van „heel veel politie”.

Het verkeer wordt tegengehouden.

Volgens een politiewoordvoerder zijn er twee mensen aangehouden, een man en een vrouw. „We kregen een melding dat deze personen zich verdacht gedroegen en in deze tijd zijn we extra voorzichtig, natuurlijk. Het gehele pand is doorzocht op verdachte pakketjes. Er zijn geen gewonden gevallen.” Voor zover nu bekend, is er niets verdachts aangetroffen in het restaurant.

Happy Meal

Ooggetuige Monique zegt: „Ik zag een man naar buiten rennen met een politiehond achter hem aan. Hij rende toch door en volgens mij werd er toen op hem geschoten.”

Wat er nou precies aan de hand was, is nog onduidelijk, maar waarschijnlijk gaat het niet om het verhaal wat Moniques zoontje Scott ervan heeft gemaakt: „Hij denkt dat iemand een Happy Meal heeft gestolen”, aldus Monique.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Paniek en schoten bij McDonald’s in Zaandam
Sluiten