Sander Schomaker
Sander Schomaker Sport 23 mrt 2016 / 16:47 uur

Zlatan kan in China 75 miljoen per jaar verdienen

Aan het einde van het seizoen loopt het vijfjarige contract van Zlatan Ibrahimovic bij Paris Saint-Germain af. De 34-jarige Zweed heeft inmiddels laten doorschemeren dat hij vertrekt uit Parijs. Nu kan hij rustig achterover leunen en zien wat er op hem afkomt.

Mino

En dat is niet niks. De stapel aanbiedingen op het bureau van zijn zaakwaarnemer Mino Raiola wordt iedere dag hoger. Zlatan kan naar Manchester, naar Londen, naar Amerika of terug naar Italië. Maar de aanbiedingen uit China worden ook steeds aantrekkelijker.

Volgens de Italiaanse krant La Repubblica heeft de Chinese overheid zich inmiddels op ‘de zaak Zlatan’ gestort. Die overheid ziet in Ibrahimovic het ideale uithangbord van de Chinese voetbalcompetitie en wil hem, nu hij transfervrij is, koste wat het kost binnenhalen.

Kassa

Volgens La Repubblica kan Zlatan niet minder dan 75 miljoen euro(!) per jaar gaan verdienen als hij ingaat op de aanbieding van de Chinese overheid. Voor welke club hij dan moet spelen, is nog niet bekend. Het moet niet gekker worden.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Zlatan kan in China 75 miljoen per jaar verdienen
Sluiten