Wouter van Loon
Wouter van Loon Nieuws 23 jan 2016
Leestijd: 1 minuut

Man met kleine op arm gaat los tegen anti-PVV’ers

De actie van Geert Wilders in Spijkenisse, waarbij hij ‘verzetsspray’ uitdeelde waarmee vrouwen zich kunnen verdedigen tegen aanrandingen, liep vanmiddag even uit de hand. Een aantal vrouwen had een tegendemonstratie georganiseerd, en het kwam tot een (verbale) confrontatie tussen de twee groepen. Eén PVV-aanhanger maakte het wel erg bont: hij ging met zijn kleine op de arm helemaal los tegen de anti-PVV demonstranten.

De man lette niet op zijn woorden, ondanks dat hij het kind meedroeg. Hij riep onder meer: ,,Jullie willen een piemel”, en: ,,Jullie verdienen het om verkracht te worden”. Een verslaggever van RTV Rijnmond was bij de demonstratie aanwezig, en maakte een video van de schreeuwende vader.

Overigens zijn tien vrouwen die tegen de komst van Wilders naar Spijkenisse demonstreerden opgepakt. Zij wilden niet vertrekken, ondanks dat de politie dat had verzocht, en weigerden zich vervolgens te legitimeren.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.