NSMBL.nl
NSMBL.nl Geld & Carrière 27 jan 2024
Leestijd: 2 minuten

Dit verdien je gemiddeld als nagelstyliste

Voor verzorgde nagels ben je bij een nagelstyliste aan het juiste adres. Elke dag heeft een nagelstyliste verschillende behandelingen in de agenda staan. Van biab tot acryl en gel: elke klant heeft andere wensen. Ook de prijzen hangen natuurlijk af van de behandeling die je neemt en waar je je nagels laat doen.

Daarnaast betaal je vaak voor de ervaring van de nagelstyliste en draag je bij aan het salaris. Daarover gesproken: wat verdient een nagelstyliste nu precies?

Of je aan je nagels kunt zien of je ongezond bent, lees je hier.

Wat verdient een nagelstyliste?

Het salaris van een nagelstyliste hangt natuurlijk af van verschillende factoren. Zo maakt het aantal certificaten dat je hebt en het aantal uur dat je werkt een groot verschil. Ook het aantal jaar ervaring is een belangrijk punt waarop de prijs van jouw nagels en het salaris van de nagelstyliste wordt gebaseerd.

Het salaris in loondienst

Het startsalaris van een nagelstyliste in loondienst met een full-time baan ligt rond de 1700 euro bruto. Het  salaris van een nagelstyliste met gemiddelde ervaring in loondienst is ongeveer 2100 euro bruto. Volgens MijnZZP is het salaris van een nagelstylist met ruim tien jaar ervaring ongeveer 2500 euro bruto.

Uiteraard ligt het salaris ook aan de salon en het aantal klanten dat wordt ingepland. Het fijne aan loondienst is dat verschillende zaken al voor jou worden geregeld, dit moet je zelf doen als ZZP’er.

Nagelstyliste als ZZP’er

Als zzp’er variëren de prijzen natuurlijk nog meer. De één werkt misschien wel 60 uur in de week, terwijl de ander wat minder tijd in het bedrijf stopt. Hierdoor verschillen de salarissen ook enorm. Toch is de gemiddelde omzet van een zelfstandige nagelstyliste tussen de 3500 en 4000 euro bruto per maand.

Daarnaast is het aantal klanten natuurlijk één van de belangrijkste factoren in wat jouw salaris is. De ene nagelstylist heeft jaren ervaring en werkt ruim 60 uur in de week, dan zal het salaris ook een stuk hoger liggen dan het salaris van iemand die drie dagen in de week werkt met een stuk minder klanten.

Deze slaap-experts benadrukken: ‘Dit doen wij nóóit in de ochtend’

Volgens onderzoek maakt regelmatige seks je gelukkiger (en dit is hoe vaak Nederlanders seks hebben)

 

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reacties