Rosan de Vos
Rosan de Vos Geld & Carrière 4 mrt 2019
Leestijd: 1 minuut

Droombaan-alert! Disneyland zoekt nieuwe prinsessen

Dames opgelet! Laat nu je langgekoesterde meisjesdroom uitkomen: Disneyland Parijs is op zoek naar nieuwe prinsessen.

Audities

Als een ware prinses door Disneyland Parijs paraderen? Meld je dan aan voor de audities op 6 april in Amsterdam. Er zijn in totaal vijftig fulltime- en seizoenscontracten te vergeven. Je maakt alleen kans als je 18 jaar of ouder bent en Frans of Engels spreekt. Daarbij moet je ook een beetje soepel in de heupen zijn: ‘basisniveau dansen’ is een vereiste.

Ben je heel klein (tussen de 141 cm en 154 cm) of juist heel groot (tussen de 181 en 196 cm)? Dan kun je meedoen aan een speciale auditie en maak je kans om vanaf mei als een Disney-personage door het pretpark te lopen. De prinsessen mogen verder de volgende lengtes hebben: van 137 cm tot 196 cm.

De contracten gelden van mei tot aan september, met een minimum van drie maanden.

Droombaan-alert! Disneyland zoekt nieuwe prinsessen
Foto: Giphy

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.