Merel Driessen
Merel Driessen Geld & carrière 30 sep 2017 / 08:00 uur

Dit zijn ‘s werelds jongste miljardairs

De meeste mensen rond de 20 jaar oud piekeren iedere maand weer hoe ze toch gaan rondkomen. Studiekosten, kamerhuur, boodschappen, kleding… En dan natuurlijk ook nog een keer een biertje tussendoor. Levens die niet te vergelijken zijn met die van Alexandra Andresen en Gustav Magnar Witzøe. Zij zijn namelijk ’s werelds jongste miljardairs.

1. Alexandra Andresen

De Noorse Alexandra Andresen is de jongste miljardair van de wereld. Haar vermogen? 1,3 miljard dollar. Alexandra is 21 jaar oud en net als ieder andere heeft ze hobby’s. Die van haar is paardrijden. Haar Instagram staat er dan ook vol mee. Ze zit bij het nationale dressuurteam van Noorwegen. Alexandra plaats niet alleen foto’s van paarden op haar Instagram-account. Ze maakt ook foto’s als ze aan het kamperen of vissen is. En dat doet ze over de hele wereld. Een sportieve dame dus.

View this post on Instagram

Much better today! 1st place with 75,3%😱🇳🇴🎉 Freestyle final tomorrow at 08:30💪🏼 #samshield #kingsland #norwegianchampionship

A post shared by Alexandra (@alexandraandresen) on

2. Katharina Andresen

Het zal je vast niet verbazen dat de zus van Alexandra op nummer twee staat. Katharina Andresen is de op één na jongste miljardair van de wereld. Ze heeft net iets minder vermogen dan haar zus. Katharina doet ook aan paardrijden, maar heeft wat meer met mode. Op haar Instagrampagina staan verschillende foto’s met tassen van Louis Vuitton. Sommige kosten zo’n 1900 dollar per stuk.

View this post on Instagram

Let's go Saturday

A post shared by Katharina G. Andresen (@kgandresen) on

3. Gustav Magnar Witzøe

Na de twee Andresen-zussen komt Gustav Magnar Witzøe. Ook hij komt uit Noorwegen. Hij heeft een vermogen van bijna 1,8 miljard dollar. Gustav is net als Katharina erg geïnteresseerd in mode. Hij zit regelmatig front row bij modeshows in Noorwegen. Hij houdt van reizen. Op zijn Instagrampagina zijn foto’s in verschillende landen te zien. Ook houdt hij van een potje golf. Dat doet hij dan wel in Las Vegas.

https://www.instagram.com/p/BWkjt93hVPs/

4. John Collison

John Collison is de vierde jongste miljardair van de wereld en de eerste die dat zelf voor elkaar kreeg. De 27-jarige is oprichter van Stripe, een bedrijf dat betalingen tussen ondernemingen en individuen over internet regelt. Hij heeft een vermogen van 1,1 miljard dollar. Hij studeerde aan Harvard University, maar stopte al snel nadat hij en zijn broer Stripe oprichtten.

5. Evan Spiegel

De 27-jarige Evan Spiegel is de oprichter van Snapchat. Met een vermogen van 3,5 miljard is hij de rijkste van dit lijstje. Ondanks dat hij zelf een groot socialmedia-platform opzette, is hij zelf niet zo aanwezig op het internet. Op zijn Twitter-account staan nul tweets en hij heeft geen Instagram. Gelukkig plaatst zijn vrouw Miranda Kerr af en toe wat over hen op haar Instagram.

View this post on Instagram

Such a magical day 😍❤️😍

A post shared by Miranda (@mirandakerr) on

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Dit zijn ‘s werelds jongste miljardairs
Sluiten